Kundlöften

Netbils kundlöften

Vi på Netbil tycker att en bilaffär ska kännas bra oavsett om du ska köpa eller sälja bil. För oss är det självklart att både säljaren och köparen gör en trygg och smidig bilaffär. Vi har genom åren sålt ca 35.000 bilar och alla dessa har genomgått vårt oberoende fordonstest, där vi testar bilen på över 170 punkter. Resultatet från testet redovisar vi öppet. Det här är vår grund till en lyckad och bra bilaffär.

För att sälja bil privat eller som företag genom oss, gör du en kostnadsfri intresseanmälan genom att fylla i ditt registreringsnummer och miltal i vårt formulär. Ju mer information du anger om din bil, ju bättre och pricksäker värdering och uppskattat pris får du. Glöm därför inte att fylla i information som dragkrok, ange växellåda eller andra tillval. Utifrån informationen kommer vi ge dig ett uppskattat försäljningspris för bilen.

Om du behöver hjälp på vägen, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är ett stort team som finns här för dig.

Kundlöften

  • Noggrant kontrollerade bilar. Genom detaljerade tester och leveransåtgärder för din bil skapar vi grunden till ett säkert bilägande med vår leveransgaranti.
  • Rätt pris. Vi har lång erfarenhet av att värdera bilar utifrån tillgång och efterfrågan. Det ger dig en trygghet att du får rätt pris baserat på rådande marknadspriser.
  • Ett tryggt bilköp. Vi är MRF-anslutna och är en del av Biliafamiljen.

 

Frågor och svar

Vad kostar det att sälja min bil med er?

Att sälja din bil med oss kostar allt från 4000 kr och uppåt. Allt beror på vilken typ av bil osv Kontakta oss för ett exakt pris för just din bil.
För företag be om offert

Hur får jag en värdering av min bil?

Genom vårt formulär på netbil.se kan du lämna uppgifter om din bil och få en snabb värdering. Självklart kan du alltid ringa oss eller bara komma förbi och visa upp din bil. Tänk på att ju mer information du ger oss desto enklare blir de för dig att få ett mer korrekt marknadsvärde.

Hur lång tid tar en försäljning?

När du lämnar din bil till oss tar det cirka fem dagar för oss att iordningställa den. Vi tvättar, gör en rekonditionering och skapar dem bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.

Vad händer om minbil inte blir såld?

Vid varje bil vi förmedlar så ingår tre auktioner. Varje auktion varar ungefär en vecka. Skulle bilen inte bli såld så tar vi en vidare dialog med kunden. Vill du inte fortsätta försöka sälja din bil tar vi ut en kostnad för utlägg när vi iordningställde din bil, oftast omkring 2.000 kr + moms.

Vad händer när min bil blivit såld?

När din bil har blivit såld kontaktar en av våra säljare dig inom ett dygn (vardagar).

Hur gammal kan min bil vara för att ni ska hjälpa mig med en försäljning?

På Netbil har vi ingen begränsning för hur gammal din bil kan vara, hur långt den bör ha gått eller att den måste vara besiktigad. Vi hjälper dig med det som behövs inför försäljningen.

Kan jag sälja min bil fast någon annan står skriven som ägare?

Om du inte står på ägarbeviset krävs en fullmakt från den person som står på ägarbeviset för att vi ska kunna sälja den.

 

Välkommen att kontakta oss om du har några andra frågor.